over frele witte paardjes en stoere stieren


Het weekend dat we  terug naar huis vertrokken begon de ‘course Camarguaise’. We konden dit dus spijtig genoeg niet bijwonen. Maar aan de vooravond van dit feest was er toch al een evenement in Arena van Le Grau-du-Roi. De guardiens demonstreerden hun behendigheid op paard en toonden ons hoe ze het paard gebruikten om de stieren in bedwang te houden. Het was mooi om te zien. Die witte frele paardjes die de zwarte plompe stieren volledig onder controle hadden. Het mooiste vond ik de ‘Abrivado’ waarin de paarden in V-formatie opgesteld de stieren onder bedwang hielden.

  • TIP : bij het boeken van je vakantie is het de moeite om na te zien wanneer de Course Camarguaise plaats vinden zodat je dit unieke spektakel zeker kan bijwonen.
Advertenties
Categorieën:Feesten alomTags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Zuiderend

Wat ook een begin kan zijn

Soms Ook Heimwee

Leuke uitjes in binnen en buitenland

Reislist

Als Nederland soms te klein voor je is

Hotstuffforladies

Deze blog bevat veel shop revieuws hoe je met de leukste koopjes er super hip & trendy uit ziet. Dit kan kleding van de kringloopwinkel zijn👗👙👖🧥🧤👚🥿👠🛍👡, maar ook sieraden & verzorgings artikelen & mooie hippe make- up💅👝💄 van b.v. action, kruidvat of big bazaar, wibra etc. Check !t out.Ook staan er heerlijke recepten voor je klaar, want koken is ook een grote hobby🌮🥪🍗🍖

%d bloggers liken dit: