kamperen in de Camargue

Een leuke kampeervakantie kan je beleven  op de camping Le Secrets de Camargue . 

Wij huurden  de prachtige sta-caravan ‘select airco’ via Canvas Holidays. Ik geef toe dag het voor 2 personen wat overdreven is : 2 badkamers, 4 bedden, afwasmachine, volledig uitgeruste keuken, een prachtig vlonderterras met tuinmeubelen, 2 parasols en  ligstoelen. Maar hé………… het is vakantie so what ??

Le secrets de Camargue maakt deel uit van Yelloh Village Petits Camarguais en is volgens mij het meest rustigste gedeelte van de camping. Er is heel wat accommodatie voor 2 personen en het lagune-zwembad is enkel toegankelijk voor volwassenen. Er is geen animatie voorzien. En ‘s nachts is het muisstil… geen disco… geen verkeer.. alleen het geluid van de mistral.. ZALIG!!!!

Yelloh Village Petits Camarguais heeft nog 2 andere campings.

  • Op het Quartier Premium des Petits Camarguais liggen  2 zwembaden : het sportieve zwembad om baantjes te trekken en l’Aquabulle, een koepel die gedeeltelijk open kan en voornamelijk leuk is voor kleine kinderen.
  • Op het Petits Camarguais ligt het Aquapark dat gewoon leuk is voor iedereen. Dit is ook het drukste gedeelte. Hier gaat ook de animatie door en zijn de winkeltjes.

Alle delen liggen heel dicht bij elkaar. Men kan gebruik maken van alle faciliteiten op de 3 delen.

Terecht noemt men het een OPEN AIR hotel want je kan er ook half pension boeken. Interessant voor diegenen die tijdens de vakantie niet willen koken.

Voor ons was het in elk geval een aanrader. De rust deed ons deugd en we waren na ons verblijf dan ook helemaal relaxed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s