Op ontdekkingstocht

De Atv-Wandelrally neemt je mee op ontdekkingstocht door Antwerpen.

Je leert de stad op een andere manier kennen. Je gaat zeker nieuwe plekjes ontdekken. Elk jaar ben ik even verrast en gecharmeerd. Ik kom op pleintjes waarvan ik het bestaan niet kende. Ik zie details waar ik anders voorbij loop. Ik proef de sfeer van de wijken en ben weer helemaal FAN van onze Koekenstad.

Ondertussen los je de soms cryptische vragen op en kan je mooie prijzen winnen.

Elk jaar word je getrakteerd op gratis versnaperingen. In Café Impérial en The Bistro kan je genieten van een lekkere kop Romboutskoffie of thee en stadsbrouwerij De Koninck trakteert op een fris biertje in Bar Barok of Octo.

Zeer leuk en uitdagend om te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s