Gekke Hippo’s in Antwerpen


 

Nog tot 30 september kan je in Antwerpen op zoek gaan naar leuke Hippo’s. Op de site van de hippoparade vind je de route. Voor ons was die vrij summier … dus riepen we af en toe hulp in van Google Maps.

Het is een uitdaging om ze allemaal te vinden. Wij hebben er een paar gemist. Maar we willen ze echt wel allemaal zien want ze zijn oh zo schattig. Dus we gaan nog  eens terug.

Het leuke is ook dat je er eentje kan winnen. Je stuurt een foto in van jou met zo een hippo en plaatst die op de Facebook – pagina van de hippoparade. De foto met de meeste likes kan een mini-hippo winnen. En ja, ik ga mijn kans wagen en reken op mijn Facebook – vrienden…

Kortom : een leuke wandeling met gekke hippo’s waar je blij van wordt en als besluit een etentje in de Burgerij op het eilandje. Geef toe, er zijn saaiere manieren om je zondag door te brengen.

 

 

Advertenties
Categorieën:Lekker bezigTags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Zuiderend

Wat ook een begin kan zijn

Soms Ook Heimwee

Leuke uitjes in binnen en buitenland

Reislist

Als Nederland soms te klein voor je is

Hotstuffforladies

De leukste shop revieuws omtrend Beauty & fashion om er trendy en verzorgd uit te zien en Home decoration & assesoires shop blogs - regelmatig koopjes & aanbiedingen zodat je mooi wat geld bespaard. En de lekkerste recepten van mij

%d bloggers liken dit: