Op bezoek bij de panda’s


In Paira Daiza kan je kennis maken met  Hao Hao en Xing Hui, de 2 reuzenpanda’s uit China. Dit is een zeer bedreigde diersoort.  Er zijn nog maar 1 600 dieren over.  De 2 panda’s hebben in elk geval hun best gedaan want in 2016 werd hun zoontje Tian Bao geboren. Deze zal na enkele jaren terug naar China gaan.

Maar niet alleen de panda’s zijn de moeite waard. Er zijn zo vele leuke plekjes dat 1 dag echt niet volstaat om alles te bezien. In ‘le jardin de mondes’ wordt je ondergedompeld in de sfeer van 5 verschillende continenten.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Daarnaast kan je nog wat cultuur opsnuiven en het pad van de genezing aflopen of een echt paaldorp bezoeken. En dan heb je uiteraard de dieren zelf nog. De panda’s zijn super schattig maar de kleine orang oetan met zijn kapriolen was onweerstaanbaar. Die had ik zo mee naar huis genomen.

We bezochten Paira Daiza met de NMBS dagtrip. Het is wel wat sporen..maar in elk geval geen file-stress.

 

Advertenties
Categorieën:Toffe tripsTags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Zuiderend

Wat ook een begin kan zijn

Soms Ook Heimwee

Leuke uitjes in binnen en buitenland

Reislist

Als Nederland soms te klein voor je is

Hotstuffforladies

De leukste shop revieuws omtrend Beauty & fashion om er trendy en verzorgd uit te zien en Home decoration & assesoires shop blogs - regelmatig koopjes & aanbiedingen zodat je mooi wat geld bespaard. En de lekkerste recepten van mij

%d bloggers liken dit: