Hotel Sole Roma : wel of niet een goede keuze ?

We verbleven een weekje in Hotel Sole Roma.  Voor ons was dit een eerste kennismaking met Rome. We waren dan ook opgetogen dat het hotel zo centraal gelegen was dat we alle bezienswaardigheden te voet konden bereiken.

Het hotel ligt vlak blij het Campo de Fiori, een van de leukste pleintjes die Rome rijk is. Je kan er de dag beginnen genietend van een kopje koffie en daarna de markt bezoeken met een overaanbod aan kruiden, pasta’s, kazen….

’s Avonds zakken muzikanten af naar het plein en kan je kiezen uit een van de vele restaurants die gezellig verlicht zijn.

Wat betreft de ligging van het hotel konden we dus alleen maar opgetogen zijn.

Het personeel was behulpzaam en vriendelijk. De kamers waren ruim voldoende en proper.

Van de overschot van het ontbijt – Croissants, koffiekoeken en fruitsap – kon je in de namiddag nog een hapje nemen.

Over het algemeen waren we dus tevreden van dit hotel.

Het grootste minpunt vonden we de ontbijt-ruimte. Die was zeer klein en krap. Niet alle hotelgasten vonden er plaats en namen noodgedwongen hun ontbijt mee naar de kamer. Als je toch een plaats had was dit zeer krap. Echt comfortabel kon je het niet noemen. Het ontbijt zelf was voldoende maar ook niet meer. Het fruit was overrijp en slecht van kwaliteit. Het personeel moest elke keer de lift nemen om het ontbijtbuffet verder aan te vullen. Ze konden dit nauwelijks bijhouden.

Een aanrader : ja en nee. Het hangt er maar van af wat je verwacht. Voor ons OK. Wij hadden geen behoefte aan een uitgebreid ontbijtbuffet. Als Rome op je wacht om ontdekt te worden heb ik wel wat anders te doen dan uitgebreid tafelen. Maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die dit wel belangrijk vinden en graag uren aan de ontbijttafel zitten.

Conclusie : schitterende ligging maar karig ontbijt.

Aan jullie de keuze…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s