bootje varen over de Vecht


Wie het Vechtdal in Overijsel  ten volle wil beleven kan best een bootje huren bij Rederij Peters in het centrum van Ommen. Je kan kiezen uit : een groepsrondvaart, een kano, een electrisch  bootje of een motorbootje. Wij kozen voor dat laatste. Gewoon rustig de Vecht afvaren, wuiven naar vissers die sakkeren als je te dicht bij hun vaart, zorgen dat we moeder eend en haar kleintjes niet overvaren, de koeien begroeten die komen drinken… Afwisseling genoeg . En na de boottocht jezelf verwennen met een luxe koffie bij tante Pos.

Advertenties
Categorieën:Lekker bezigTags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Zuiderend

Wat ook een begin kan zijn

Soms Ook Heimwee

Leuke uitjes in binnen en buitenland

Reislist

Als Nederland soms te klein voor je is

Hotstuffforladies

De leukste shop revieuws omtrend Beauty & fashion om er trendy en verzorgd uit te zien en Home decoration & assesoires shop blogs - regelmatig koopjes & aanbiedingen zodat je mooi wat geld bespaard. En de lekkerste recepten van mij

%d bloggers liken dit: