bootje varen over de Vecht

Wie het Vechtdal in Overijsel  ten volle wil beleven kan best een bootje huren bij Rederij Peters in het centrum van Ommen. Je kan kiezen uit : een groepsrondvaart, een kano, een electrisch  bootje of een motorbootje. Wij kozen voor dat laatste. Gewoon rustig de Vecht afvaren, wuiven naar vissers die sakkeren als je te dicht bij hun vaart, zorgen dat we moeder eend en haar kleintjes niet overvaren, de koeien begroeten die komen drinken… Afwisseling genoeg . En na de boottocht jezelf verwennen met een luxe koffie bij tante Pos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s