Trendy, alternatief of exclusief shoppen

De moeilijkheid is KIEZEN. Als het over shoppen gaat wil je toch gewoon ALLES.. Ik in elk geval wel.

En juist omdat ik niet kan kiezen download ik de 3 ontdekkingsroutes voor de leukste Hasseltse shops. Deze routes zijn ook gratis af te halen op de Toeristische dienst van Hasselt.

Ik kies uiteindelijk voor de trendy route. De beschrijving klinkt alvast aanlokkelijk.

 

de bekende shops op de hoofdwinkelstraat en de hippe loungebars en restaurantjes in de zijstraten.

Maar ik ken nu al zeker 2 excuses om Hasselt opnieuw te bezoeken : de alternatieve en de exclusieve route.

Voor wie net zo gek is op koffie als ik is de koffie-kaart van Sweet Coffee onweerstaanbaar… Dit is niet gewoon koffie slurpen dit is genieten en snoepen en jezelf wijsmaken dat het maar een ‘koffietje’ is ondertussen de room, de caramel, de snoepjes er bij zijn gewoon even vergeten.

Dank zij het HAPPY TICKET van de NMBS bleven mijn vervoersonkosten beperkt en bleef er meer budget over voor andere leuke of lekkere verwennerijen. Hierdoor spoorde ik voor 10 euro H/T van Lier naar Hasselt. Een besparing van maar liefst 50%. Ik moet die bijzondere acties van de NMBS echt beter in het oog houden.

Hasselt is een leuke stad met toffe winkels. En dat Winterland nog open was viel reuze mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s