Betoverende landduinenwandeling


Voorjaarskriebels in februari ? ja hoor, dus trekken we er op uit.

Tijd om ons goed voornemen nummer 2 waar te maken : een wandeling uit de brochure “12 x wandelen in de kempen” We kozen voor de wandeling : Een duik in de duinen in Geel. Een supergoede keuze bleef achteraf.

Deze wandeling loopt grotendeels over onverharde paden, langs landduinen, uitgestrekte naaldbossen en rustgevende vergezichten. Ik kan het niet beter omschrijven dan het in de brochure geformuleerd is : Een Kempens landschap om te koesteren. Een lekkere afsluiter op het terras van de ’t taverne Belshof en dit werd een mooie lente-dag in februari.

Advertenties
Categorieën:Lekker bezigTags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Zuiderend

Wat ook een begin kan zijn

Soms Ook Heimwee

Leuke uitjes in binnen en buitenland

Reislist

Als Nederland soms te klein voor je is

Hotstuffforladies

De leukste shop revieuws omtrend Beauty & fashion om er trendy en verzorgd uit te zien en Home decoration & assesoires shop blogs - regelmatig koopjes & aanbiedingen zodat je mooi wat geld bespaard. En de lekkerste recepten van mij

%d bloggers liken dit: