Betoverende landduinenwandeling

Voorjaarskriebels in februari ? ja hoor, dus trekken we er op uit.

Tijd om ons goed voornemen nummer 2 waar te maken : een wandeling uit de brochure “12 x wandelen in de kempen” We kozen voor de wandeling : Een duik in de duinen in Geel. Een supergoede keuze bleef achteraf.

Deze wandeling loopt grotendeels over onverharde paden, langs landduinen, uitgestrekte naaldbossen en rustgevende vergezichten. Ik kan het niet beter omschrijven dan het in de brochure geformuleerd is : Een Kempens landschap om te koesteren. Een lekkere afsluiter op het terras van de ’t taverne Belshof en dit werd een mooie lente-dag in februari.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s