Heibergwandeling in Herentals

Een rustpunt in de Kempen. Een wandeling door bos en heide, een beetje een heuvelachtig parcours. Je komt in beschermde natuurgebieden waar vogels hun broedplaatsen hebben.

De wandeling start aan het tenniscentrum Ter Heyde in Herentals. Je volgt de paaltjes van natuurpunt met de oragne peiltjes. De wandeling is een dikke 7 kilometer. Af en toe een info – bord van natuurpunt en dan toch maar beseffen dat dank zij hun inzet flora en fauna beschermd worden en dat daardoor ook de natuurlijke habitat van bedreigde diersoorten beschermd worden.

Helemaal leuk werd het toen we besloten nog afsluiter te nemen op het terras van het tenniscentrum. Een nieuw interieur dat moest gevierd worden.. en ja hoor, blijf maar rustig zitten en geniet mee van de cava en de hapjes à volonté. Ik moet niet zeggen dat de afsluiter langer duurde dan de wandeling zelf. De cava en de hapjes bleven maar komen.

Op deze manier goede voornemens volhouden is echt niet moeilijk hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s