balderijwandeling in Lichtaart

Misschien niet zo een goed idee om met dit warm weer een wandeling te starten. Gelukkig was het maar een kleine 8 km.. maar toch. Tijdens de aanlooproute liepen we een stuk in de volle zon op een betonnen pad.

Eens aangekomen in het bos – onder de bomen – werd het leuker. Het leukste stuk is het verhoogd vlonderpad. Dat vond onze viervoeter iets minder leuk want we moesten hem er overdragen. Ik zal dit maar toeschrijven aan zijn blind oogje en troebel zicht uit zijn ander oogje.

Ik zelf vind dit gewoon een leuke wandeling maar ze gaat bij mij zeker geen blijvende indruk nalaten.

Wat ik wel heel leuk vond was de rust.. geen wegen, geen storende omgevingsgeluiden. Alleen de geluiden van de natuur – soms overstemd door een bende overenthousiaste kikkers. Gaven die daar even een concert. weg

Onderweg kwamen we een dame tegen die even een pauze hield. Even een babbeltje. Haar man en haar hondje waren zo een 20 tal jaren geleden overleden en sindsdien fietste ze op haar eentje Kan het nog eenzamer worden ? Ze gaf ons een leuke tip voor een lekkere afsluiter na de wandeling. Even lekker terrassen in taverne Molenstee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s