Delfts blauw gespot


Even een omweg via Delft alvorens onze trip naar Zuid – Holland verder te zetten.

We boekten een nacht in Hotel Leeuwenbrug, een goede keuze bleek achteraf. Hotel Leeuwenbrug ligt echt in het hartje van het centrum aan een van de mooiste grachten.. Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand.

Delft heeft alles wat je van zo een Nederlands stadje mag verwachten : een historische binnenstad, mooie charmante huisjes, vele fietsers, brugje op/brugje af. Maar het mooiste is toch wel de grachtgordel. Leuke eet en koffie-huisjes en mijn favoriete supermarkt Albert Heijn.. nog wel de XL versie.. Zouden de ijsjes daar ook XL zijn ???


Advertenties
Categorieën:Toffe tripsTags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Zuiderend

Wat ook een begin kan zijn

Soms Ook Heimwee

Leuke uitjes in binnen en buitenland

Reislist

Als Nederland soms te klein voor je is

Hotstuffforladies

De leukste shop revieuws omtrend Beauty & fashion om er trendy en verzorgd uit te zien en Home decoration & assesoires shop blogs - regelmatig koopjes & aanbiedingen zodat je mooi wat geld bespaard. En de lekkerste recepten van mij

%d bloggers liken dit: