Mama, ik moet Pipi doen…

Wie kent dat niet ? onderweg naar de reisbestemming. Een stemmetje op de achterbank.. ‘mama ik moet pipi doen’ En dan snel zoeken naar een stopplaats langs de autostrade.

Als je dan toch een plaspauze houdt kan je maar beter goed kiezen waar je stopt. Je downloadt de app van la Place en zoekt een locatie op. Voornamelijk in Nederland te vinden maar als we de website mogen geloven hebben ze internationale ambities.

Op zoek naar een wegrestaurant met meer dan een snelle vette hap ? La Place is the Place to be. Wij namen een tussenstop in La Place Apeldoorn – de Somp. Vanaf dat we binnenkwamen wist ik het. Dit komt goed. Voor ieder wat wils. Maar vooral dagverse seizoensproducten van lokale producenten, zoet zonder suiker,bakken vol verse groenten en fruit..

Het rijsttaartje met zanddeeg was hemels, de aardbei-smoothie moest daar niet voor onderdoen en de latte machiato maakte het genot compleet.

Grappig detail : de rekening is ook je pipi voucher en geeft je recht op muntjes zodat je toegang hebt tot het sanitair. “Mamma ik moet pipi doen ” kan vanaf nu dus gecombineerd worden met een lekkere en gezonde hap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s