a state of mind

Afrika is ‘a state of mind’… nu pas begrijp ik het. Vertellen kan ik het niet. Dus vraag me niet hoe het was… Ik krijg dit niet uitgelegd. Je kan het alleen daar ter plaatse ‘beleven’ en ‘ondergaan’ samen met de locale bevolking.  Je moet het ruiken, voelen en horen… En dan zijn er 2 mogelijkheden. Het raakt je of het laat je koud… Maar als je weet dat de gemiddelde levensverwachting in Senegal 52 jaar is, weet je genoeg…Dit laat mij niet koud…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s