a state of mind


Afrika is ‘a state of mind’… nu pas begrijp ik het. Vertellen kan ik het niet. Dus vraag me niet hoe het was… Ik krijg dit niet uitgelegd. Je kan het alleen daar ter plaatse ‘beleven’ en ‘ondergaan’ samen met de locale bevolking.  Je moet het ruiken, voelen en horen… En dan zijn er 2 mogelijkheden. Het raakt je of het laat je koud… Maar als je weet dat de gemiddelde levensverwachting in Senegal 52 jaar is, weet je genoeg…Dit laat mij niet koud…

Categorieën:reisweetjesTags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Zuiderend

Wat ook een begin kan zijn

Soms Ook Heimwee

Leuke uitjes in binnen en buitenland

Reislist

Als Nederland soms te klein voor je is

Hotstuffforladies

Alles voor de moderne vrouw :Beauty,fashion shop blogs & revieuws. Altijd vind ik de leukste aanbiedingen & koopjes. Ook dan kan je er super uit zien💫💎💍💠💃💗👗🛍👠 De lekkerste zelf gemaakte recepten & de leukste shop en make-up vlogs!

%d bloggers liken dit: