a state of mind


Afrika is ‘a state of mind’… nu pas begrijp ik het. Vertellen kan ik het niet. Dus vraag me niet hoe het was… Ik krijg dit niet uitgelegd. Je kan het alleen daar ter plaatse ‘beleven’ en ‘ondergaan’ samen met de locale bevolking.  Je moet het ruiken, voelen en horen… En dan zijn er 2 mogelijkheden. Het raakt je of het laat je koud… Maar als je weet dat de gemiddelde levensverwachting in Senegal 52 jaar is, weet je genoeg…Dit laat mij niet koud…

Advertenties
Categorieën:reisweetjesTags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Zuiderend

Wat ook een begin kan zijn

Soms Ook Heimwee

Leuke uitjes in binnen en buitenland

Reislist

Als Nederland soms te klein voor je is

Hotstuffforladies

Deze blog bevat veel shop revieuws hoe je met de leukste koopjes er super hip & trendy uit ziet. Dit kan kleding van de kringloopwinkel zijn👗👙👖🧥🧤👚🥿👠🛍👡, maar ook sieraden & verzorgings artikelen & mooie hippe make- up💅👝💄 van b.v. action, kruidvat of big bazaar, wibra etc. Check !t out.Ook staan er heerlijke recepten voor je klaar, want koken is ook een grote hobby🌮🥪🍗🍖

%d bloggers liken dit: