Welkom in os Grunn

Op naar het Hoge Noorden van Nederland, een flinke trip naar Groningen. Maar die had ik er wel voor over om het stadspark festival live bij te wonen en vooral Tom Odell, Sting en Anouk live te zien. Man, man wat een affiche was dat.

We kozen voor een hotel op wandelafstand van het Stadspark. Vanaf dat ik de eerste foto’s zag van hotel ‘os Grunn’ – Apollo viel ik voor de eigenzinnige uitstraling en het apart design. Zoals ik op de reviews kon lezen doet dit hotel het graag net even anders.. en tja.. ik was verkocht.

Ik geef toe dat ik naar heel dit weekend door mijn roze bril kijk vanwege het leuke festival.. maar toch kan ik in alle objectiviteit zeggen dat dit hotel aan al mijn verwachtingen voldeed.

Ik vind dit hotel een echte aanrader. Het is wel even wandelen tot aan het centrum. Dus als je dat echt niet graag doet zoek je beter iets centraal. Je kan ook altijd de fietsen meenemen en tot in het centrum fietsen.

Het ontbijt is super leuk geserveerd en ja hoor… net even anders dus. Leuke spreuken vind je her en daar terug, Je kan lekker relaxen op het terras. De kamer was zeer netjes en mooi…. mij hoor je niet klagen over dit hotel..

Het verbaasd me dan ook niet dat ze van Tripadvisor een ‘certificaat van uitmuntendheid’ kregen en de Travellers Choice Winnaar 2019 waren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s