slapen als een Roos ….

OK, Ik weet het. Het is nog veel te vroeg om aan kamperen te denken. Maar tips over een goede camping kan je volgens mij nooit te vroeg krijgen.

Campings genoeg zeker in Nederland. Campings met animatie, met overdekte zwembaden, met eetgelegenheden , met ontbijtformules en zelfs half pension formules… je vindt het allemaal. Maar wat als je een camping wil die ‘rust’ hoog in het vaandel draagt ?En die dan ook nog eens mooi gelegen is aan de prachtige Vecht, vlakbij het charmante stadje Ommen. Dan kom je uit bij Camping De Roos.

Toen we daar kampeerden bleek de enigste beschikbare plaats niet over elektriciteit te beschikken, geen wifi, en ook geen watertap-punt. Even slikken… maar hé het was toch maar voor een midweek.

We kregen geen spijt van deze beslissing. Ongelooflijk hoe snel je je aanpast en hoe heerlijk het is om even NIET bereikbaar te zijn. We verzamelden lege flessen en haalden elke morgen voor dag en dauw ons water naar het dichtsbij gelegen watertap-punt. We begonnen deze wandeling te waarderen… in het gras, nog nat van de dauw met alleen het geluid van kwetterende eendjes die langzaam wakker werden. En elektriciteit hadden we alleen maar nodig om onze veldbedjes op te pompen. Dus versleurden we even alles naar het sanitaire blokje waar een stopcontact was… ook opgelost.

De camping stal ons hart… rustig, geen drukke animatie, een leuke bio-shop met heerlijke groententaarten…met de fiets naar Ommen.

En als ik het nu druk heb, mijn gsm staat niet stil, mijn agenda zit overvol.. denk ik vaak terug aan de rust die ik vond op Camping De Roos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s