rondvaart op de grachten

Amsterdam beleven van op het water. Vaar onder de Magere Brug en door de Gouden Bocht. Bewonder de gevels van de mooie grachtenpanden. Je krijgt op een leuke manier al snel een eerste indruk van Amsterdam. Je krijgt ook een idee van het vele aantal woonboten dat op de grachten ligt : het Amsterdamse antwoord op de woningnood.

De boten vertrekken op verschillende plaatsen. Wij kozen als vertrekpunt het centraal station. Net aangekomen en meteen ondergedompeld worden in de sfeer en de pracht van de stad. En als je net zoals wij een rondvaart met een audiogids boekt komt je nog meer te weten.

Grachtenrondvaart Amsterdam
Advertentie

Een gedachte over “rondvaart op de grachten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s