Een muzikaal hotel

Een concert bij wonen in Ziggo Dome of Afas Live ? Voor Ajax supporteren in de Johan Cruijff Arena hun thuisbasis en tevens het grootste stadion van Nederland (54 990 plaatsen) ? Een prima uitvalbasis is dan het zeer leuke hotel ‘Jaz in the city’.

Niet centraal gelegen, niet in het bruisende centrum van Amsterdam dient dit hotel andere troeven uit te spelen. En of ze daar in lukken ? ja zeker. De Dutch hotel Award, een prijs voor het beste hotelmanagement team hebben ze verdiend.

Het concept berust op 2 peilers : lokaal en muzikaal. Lokaal vinden we terug in hun restaurant met vele lokale gerechten en een eigen Amsterdams bier. Muzikaal vinden we zowat overal terug. Kleurijke rondjes aan de muur blijken drumkrukjes te zijn. Schilderijen van muzikale helden zijn te bewonderen. Heel leuk is dat de functies van het team een muzikale twist kregen. De general manager is dan ook de ‘band leader’ Op verschillende plaatsen kan je QR codes scannen en een popsong beluisteren die aansluit bij de ‘promises’ van het hotel.

Dank zij de nabijgelegen metro is het centrum van Amsterdam nooit ver weg. Dus dat is ook meegenomen. lekker zweten in sauna en fitness ? het kan allemaal in het hotel.

Jaz in the city heeft ook internationale broertjes : in Stuttgart, Wenen en Dubai (open in 2022)

Klink ik enthousiast ???????? ben ik ook. Leuke ervaring was het. En dat Lewis Capaldi optrad in Afas Live maakte het nog leuker.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s