kletskous…

Definitie van een kletskous volgens het scheldwoordenboek : iemand die langdurig en tot vervelens toe praat of zanikt over iets

Niet bepaald een compliment.. Kletsen ok dat doen we allemaal maar zanikken ?? nee dat wilen we toch niet. En al zeker helemaal niet als we op reis zijn en het gezellig wil houden met ons reismaatje.

Om het boeiend te houden en elkaar ook wat beter te leren kennen -of misschien elkaar terug wat beter leren te kennen -heb ik een leuke tip.

Toen we in Groningen waren in het Apollohotel ‘Os Grun’ stonden er in de ontbijtruimte ‘kletspotten’. Misschien is dit iets typisch voor onze noorderburen want ik kende het helemaal niet.

Wat is een kletspot nu eigenlijk ? Een kletspot is een glazen pot vol met grappige vragen. Resultaat : instant oergezellige tafelgesprekken… of hoe je van een kletskous een boeiende gesprekspartner wordt.

Je kan deze kletspotten online kopen maar met een beetje creativiteit maak je ze zelf. Gekocht of zelf gemaakt ? het maakt niet uit. Het is in elk geval een leuk idee om cadeau te geven aan je toekomstig reismaatje… “OERGEZELLIG” volgens onze noorderburen. En gelijk hebben ze.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s