Afbeelding

jaaroverzicht 2020

Een jaaroverzicht maken van 2020… dat is pas een uitdaging. Buiten een weekend Amsterdam bleef ik in België. De reis naar New York werd geannuleerd. De trip naar Friesland ging niet door. Niet getreurd…

We wandelden als nooit te voren en ontdekten mooie plekjes in ons eigen land. We maakten er het ‘beste’ van. Ik weet niet wanneer buitenlandse trips terug veilig en zorgeloos mogelijk worden. Ondertussen blijf ik maar genieten van ons Belgenlandje. Schoonheid vind je vaak dichterbij dan je denkt.

Hierbij alvast wat sfeerbeelden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s