Cocoonen met Sarah

Een superleuk adresje om met zijn 2 te verblijven vlak bij Chamonix is Le Cocoon de Sarah. Het wordt vaak omschreven als een appartement maar dat is het dus helemaal niet. Het is een kleine chalet voor 2 personen. Super gezellig ingericht.

In de chalet is een kitchenette voorzien. Zelf je potje klaarmaken met locale streekproducten kan dus. De badkamer met de regendouche – met leuke ledverlichting – is handig en mooi ingericht. Bedlinnen wordt voorzien. Zelfs een wasmachine is aanwezig. Op het terras staan meubeltjes dus buiten genieten van het uitzicht – met een lekker tasje thee of koffie of een glaasje bubbels – kan zeker.

Het is duidelijk dat de eigenaars oog hebben voor details waardoor de chalet gewoon heel cozy en knus wordt.

Tel daar dan nog bij de uitstekende ligging van de accomodatie. De bushalte en het station bevindt zich op een 10-tal minuutjes stappen. En is dan ook nog eens volledig gratis als je in het dal van de Mont-Blanc verblijft.

In les Bossons beginnen ook leuke wandelingen dus ver hoef je niet te gaan om van de bergen te genieten. Te voet naar Chamonix is gemakkelijk te doen.

Samengevat : een leuk en gezellig adresje met een uitstekende ligging en behulpzame eigenaars.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s